Klauzula informacyjna dla uczestników /rodziców/ opiekunów dotycząca przetwarzania danych osobowych
Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (4.5.2016 L 119/38 Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej PL)

informuję, że:

1. Administratorem Państwa–uczestnika zajęć/rodziców/opiekunów danych osobowych jest Centrum Zajęć Pozaszkolnych nr 1 w Łodzi,91-818 Łódź, ul. Zawiszy Czarnego 39;
2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych możliwy jest pod numerem tel. 42 655 06 00lub adresem email: czp1.zawiszy39@wp.pl;
3. Państwa dane osobowe - uczestnika zajęć/ rodziców/opiekunów prawnychbędą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit.,cogólnego rozporządzenie j/w o ochronie danych
w celu realizacji zadań ustawowych, określonych w Ustawie – Prawo oświatowe z dn. 14 grudnia 2016 r. (Dz. U. z 2017 r., poz. 59 oraz Ustawy o systemie oświaty z dnia 7 września 1991 r.
(Dz. U. z 2017 r., poz. 2198) w celu realizacji statutowych zadań dydaktycznych, opiekuńczych i wychowawczych w placówce;
4. Państwadane osobowe przechowywane będą przez okres niezbędny do realizacji celów określonych w pkt 3, a po tym czasie przez okres w zakresie wymaganym przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa;
5. Mają Państwo prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
a także żądania przenoszenia danych, które realizowane będą na zasadach określnych zgodnie z RODO;
6. Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
7. Podanie danych osobowych jest wymogiem ustawowym i jest obowiązkowe ze względu na przepisy prawa oświatowego j/w;
8. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany.
Kliknij, aby zamknąć tę informację.


      Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych ...


1 >>> ZAPRASZAMY NA DRUGIE W TYM ROKU SZKOLNYMBiegi POPULARNE ZAWODY NA ORIENTACJĘ   Kompas  20 PAŹDZIERNIK 2018 r.    NIE BÓJ SIĘ KOMPASU, CHODŹ Z NAMI DO LASU! <<<    1 >>> KOLEJNA WYSTAWA KOLEKCJONERSKA >> „GITARA, GITARA, GITARA” Z OKAZJI 15 LECIA 1 ŁÓDZKIEJ ORKIESTRY GITAROWEJ << » ZAPRASZAMY !!! <<< 1

LUSTRO ALTER EGO GITARA
HISZPAŃSKI MAKE UP
MAKE UP ZAJĘCIA MUZYCZNE
ANGIELSKI ELFY

11. LETNIA AKADEMIA JAZZU KULTURALNE RÓŻNE MOWY I ROZMOWY » CZYTA SIĘ Mój Akordeon Krystyna Prońko, Fabryka Wełny KONCERT WAKACYJNY ORFFA KONCERT Z OKAZJI XV LECIA 1 ŁÓDZKIEJ ORKIESTRY GITAROWEJ „GRAJ GITARO GRAJ” „Podróż w stylu retro” LUSTRO GALA FINAŁOWA Piosenka niejedno ma imię SWINGUJĄCE WALENTYNKI  JESIEŃ ŻYCIA? WIOSNA MOŻLIWOŚCI! DZIADEK DO ORZECHÓW K RACZYŃSKI KULTURALNE RÓŻNE MOWY I ROZMOWY » ROZMOWA O ZNAKACH LETNIA AKADEMIA JAZZU
© 2010-2018 CZP1 91-818 Łódź ul. Zawiszy Czarnego 39, tel. 42 6550600
NIE LUBISZ SIĘ NUDZIĆ? ... PRZYJDŹ DO NAS! | ZAJĘCIA ODWOŁANE |


WYSZUKIWARKA - wpisz czego szukasz na naszej stronie
Loading

  NOWOŚCI    TVi TVi
TELEWIZJA TVi INTERNETOWA
TVi   DOSTĘPNA na:  WWW, Androidzie, ISO i Smart Tv !!!

NOWOŚCI Tvi:
» 11. LETNIA AKADEMIA JAZZU
» „KONCERT NA BIS” 1 ŁÓDZKA ORKIESTRA GITAROWA
» KULTURALNE RÓŻNE MOWY I ROZMOWY » CZYTA SIĘ
» Mój Akordeon
» Krystyna Prońko, Fabryka Wełny
» KONCERT WAKACYJNY ORFFA 2018
» KONCERT Z OKAZJI XV LECIA 1 ŁÓDZKIEJ ORKIESTRY GITAROWEJ
» Kacper Andrzejewski, Olga Fidrysiak, Big Band Fabryka Wełny
» „GRAJ GITARO GRAJ”
» „Podróż w stylu retro”
» TEATR "LUSTRO"
» GALA FINAŁOWA ART.TELE.DISC 2018
» PIOSENKA NIEJEDNO MA IMIĘ
» SWINGUJĄCE WALENTYNKI
» JESIEŃ ŻYCIA? WIOSNA MOŻLIWOŚCI!
» „DZIADEK DO ORZECHÓW”
» KULTURALNE RÓŻNE MOWY I ROZMOWY część 3 « KRZYSZTOF RACZYŃSKI
» JERZY RYBIŃSKI « Klub Nauczyciela
» J.Haydn - Symfonia g-moll « POLISH CAMERATA
» KULTURALNE RÓŻNE MOWY I ROZMOWY część 2 « ROZMOWA O ZNAKACH
» LETNIA AKADEMIA JAZZU
» „DUCHY I LUDZIE” - horror
» „CZAROWNICA Z SZAFY NA SZCZOTKI”
» „ALICJA WKRAINIE CZARÓW”
» KONCERT WAKACYJNY » ORFFA
» WERNISAŻ WYSTAWY MONOTYPII
ELŻBIETA ŁACINA
» "MUZYCZNA NIEPOWAGA" koncert
1 ŁÓDZKIEJ ORKIESTRY GITAROWEJ
» KULTURALNE RÓŻNE MOWY I ROZMOWY część 1 « Łódzki Szlak Kobiet»
» WYMIANY MIĘDZYNARODOWE MŁODZIEŻY
» FASHION DEBIUT 2017
» ART.TELE.DISC. ŁÓDŹ 2017
» 8 MARCA w CZP 1
» „SEN NOCY LETNIEJ”
» „NASZE KLIPY KOLĘDOWE”
» FLAŁERSI - UNPLUGGED
» EL - MUZYKA
» Andrzej Garczarek » koncert
» RECITAL FORTEPIANOWY W. NAWRATA
» „BIGIEL NA MŁYNARSKIEJ”
» STYLOWY KONCERY
» GALA TANECZNA - 10 LAT "FAME"
» FASHION DEBIUT 2016
» JAN SEBASTIAN BACH
KOMPOZYTOR WSZECHCZASÓW
» „MARZENKI” 2016
» "MOJA PIAF"
» SCENA KAMERALNA vol. 3
» Wywiady z nauczycielami CZP 1
(SIEDLISKO KULTURY)

» GIGANCI GITARY
» Koncert Wakacyjny - ORFFA
» Wykład - Sztuka Starożytna